Supružnici Ivanka i Mladen Vručina 1994. godine otvorili su prvu ljekarnu, a 1995. godine osnovali Zdravstvenu ustanovu Ljekarna Salus. Dvadeset godina poslije, u skopu ustanove djeluje sedam (7) ljekarničkih jedinica u kojima je zaposleno oko 40-tak zdravstvenih djelatnika.

Šest Salus ljekarni nalazi se u Varaždinskoj županiji, a jedna u Istarskoj, u gradu Poreču. Ljekarne se nalaze, navedene po redu otvaranja, u Turčinu, Beretincu, Varaždinu – Miroslava Krleže 48, Sračincu, Poreču, Kučanu Gornjem i Varaždinu POS-naselje.

Ljekarne su vođene kao obiteljski posao koji vode članovi obitelji Vručina, magistre farmacije Ivanka Vručina i Tanja Vručina Klarić te diplomirani ekonomisti Mladen Vručina i Dinko Vručina.

Ljekarne Salus osiguravaju da pacijenti i klijenti dobiju vrhunsku, stručnu, najkvalitetniju i najpovoljniju uslugu te se trude obogatiti ponudu s dodatnim aktivnostima prema pacijentima i klijentima u svrhu očuvanja zdravlja kao što su: dani mjerenja šećera u krvi, mjerenje venskog protoka, mjerenje vitamina i minerala, razne promocije i testiranja uzoraka dermatološke i estetske kozmetike.

Na stranicama ljekarne www.ljekarnaonline.hr objavljujemo novosti, akcije i promocije te odgovaramo na Vaša pitanja.

I još samo mala crtica oko imena Salus: „Salus je latinska riječ za zdravlje, blagostanje ili dobrobit koja potječe od grčke božice higijene Hygie ili Salus kako su je Rimljani zvali, kćeri boga zdravlja i medicine Esculapa“.

Certifikat ISO 9001:2008

Zdravstvena ustanova ljekarna Salus uspješno i stabilno posluje, a kvalitetu poslovanja i usluge koju ljekarne Salus nude svojim klijentima, od 2011. godine, svake godine potvrđujemo recertificiranjem ISO standarda kvalitete ISO 9001:2008, uz stalno razvijanje sustava.

Upoznajte tim

Tanja Vručina Klarić, mag. farm.

MENADŽER ZA FARMACEUTSKE POSLOVE

Draženka Vincek Mišak, mag. farm.

VODITELJ POSLOVNICE 

Željko Plantak, mag. farm.

VODITELJ POSLOVNICE

Martina Glibota Punčec, mag. farm.

VODITELJ POSLOVNICE

Ana Vitez, mag. farm.

VODITELJ POSLOVNICE

Arta Klarić, mag. farm.
VODITELJ POSLOVNICE

Hana Bedenicki-Godina, mag. farm.
VODITELJ POSLOVNICE

Damir Zadravec, mag.farm.

Dinka Lukac, mag. farm. 

Nikolina Ratkaj, mag. farm.

Matija Habunek, mag. farm.

Mirjana Šipek, mag. farm.

Katarina Gložinić, mag. farm.