Objavljeno: 22.01.2021

 

Pravila nagradnog natječaja 
[SALUS DARIVANJE ] 

 

Članak 1.

ZU Ljekarna Salus, adresa sjedišta Miroslava Krleže 48, 42000 Varaždin, OIB: 04020846922 (u daljnjem tekstu "Organizator") organizira nagradni natječaj na svojoj službenoj Facebook stranici pod nazivom “ Salus i Oktal Pharma NAGRADNI NATJEČAJ Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan, sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka.

 

Članak 2.

Svrha Nagradnog natječaja je promocija Organizatora i njegovih aktivnosti.

 

Članak 3.

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve fizičke punoljetne osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. U Nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora kao ni članovi njihovih užih obitelji. Organizator zadržava pravo da, u svakom trenutku i na bilo koji način koji bude smatrao prikladnim, provjeri jesu li ispunjeni uvjeti za sudjelovanje u Nagradnom natječaju. Samim sudjelovanjem, Sudionici daju svoju suglasnost za primjenu ovih Pravila, koja su konačna i obvezujuća u svakom pogledu.

 

Članak 4.

Nagradni natječaj traje  do 25.01 2021. do 23:00 sati. Pravila Nagradnog natječaja objavljena su na službenoj web stranici Organizatora.

 

Članak 5.

Sudionici pristupaju natječaju putem službene Facebook stranice.

Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju potrebno je u komentaru ispod objave nagradnog natječaja napisati: 
U komentaru nam napišite bez kojeg proizvoda ne možete zamisliti svoju njegu kože i zašto?
3 najkreativniji komentara osvajaju nagradu. 

Dobitnika ćemo objaviti u roku od pet dana od završetka natječaja.

Prijave pod lažnim profilima Organizator može diskvalificirati iz natječaja te ako postoji sumnja da se Sudionik ne pridržava pravila ovog natječaja.

Organizator zadržava pravo da materijale dobivene iz Nagradnog natječaja zadrži u svojoj bazi kako bi mu poslužili za potrebe stručnog žiriranja i odabira dobitnika.

 

Članak 6.

Nagrada ovog Nagradnog natječaja jest : Avene Cold balzam za usne 4 g, A-derma Exomega Control krema 50 ml i Klorane detoksikacijski šampon 200 ml

 

Članak 7.

Sve podatke prikupljene za vrijeme trajanja natječaja, Organizator će koristiti isključivo u svrhu ovog Nagradnog natječaja tj. za potrebe uručivanja nagrada.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici koji osvoje nagrade pristaju na objavu svojih osobnih podataka i ovlašćuju Organizatora da koristi njihove osobne podatke bez prava na bilo kakvu naknadu.

Organizator se obvezuje da će osobne podatke koje prikupi čuvati u sigurnom okruženju. Osobni podaci su zaštićeni od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, uporabe, izmjena ili uništenja od strane bilo koje organizacije ili pojedinca.

Voditelj obrade osobnih podataka, u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka je ZU Ljekarna Salus, adresa sjedišta Miroslava Krleže 48, 42000 Varaždin.

Sudionik može u svakom trenutku, a u svezi obrade svojih podataka, kontaktirati Službenika za zaštitu osobnih podataka na e-mail: info@ljekarna-salus.hr.

U svrhu provođenja nagradnog natječaja, Organizator će pristup osobnim podacima odobriti onim primateljima kojima je to potrebno radi obavljanja poslova u okviru zakonom utvrđene djelatnosti primatelja. Svi osobni podaci koji se prikupljaju u vezi ovog nagradnog natječaja, Organizator čuva u trajanju od mjesec dana od dana završetka nagradnog natječaja, osim ako Sudionik sam ne zatraži brisanje vlastitih podataka.

Sudionik ima u svakom trenutku sljedeća prava:

● pravo na pristup

● pravo na ispravak

● pravo na brisanje

● pravno na ograničenje obrade

● pravo na prenosivost podataka.

Sudionik ima pravo u svakom trenutku ishoditi ispravak netočnih osobnih podataka, kao i dopunu nepotpunih osobnih podataka koji se odnose na njega, te pravo na prigovor nadležnom Nadzornom tijelu.

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, prezime i slika mogu koristiti bez naknade u tiskovnom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Sudionici su slobodni u svakom trenutku uskratiti svoj pristanak u pogledu prikupljanja i obrade osobnih podataka i prihvaća da takvo uskraćivanje može dovesti do nemogućnosti sudjelovanja na Nagradnom natječaju. Organizator će navedene osobne podatke koristiti za kontaktiranje Sudionika radi dogovora oko korištenja i predaje nagrade.

 

Članak 8.

Dobitnik će biti proglašen u roku od pet dana od dana završetka natječaja. Organizator će dobitnike objaviti u komentaru ispod objave Nagradnog natječaja na službenoj Facebook stranici ljekarnaonline.hr.

Nagrada je neprenosiva i ne može se zamijeniti za novac. Ako se nagrada, ili neki njen dio, iz bilo kojeg razloga ne može dodijeliti, Organizator zadržava pravo da tu nagradu zamijeni drugom nagradom iste vrijednosti.

Pravo na navedenu nagradu dobitnik ostvaruje tako što će na e-mail adresu  info@ljekarna-salus.hr dostaviti svoju adresu, puno ime i prezime i kontakt telefon.

Svi podaci Sudionika, brišu se trajno 30 dana od primitka.

Organizator će dobitnika pravovremeno obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade.

Članak 9.

Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. U tom slučaju se Organizator oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima.

Članak 10.

Sudionik koji sudjeluje u promotivnom nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila u bilo kojem trenutku.

 

U Varaždinu, 22.01. 2021.

Recenzije (11)

Vaša ocjena

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vašu recenziju.
Rezenizije drugih …
Marica Matosevic - 12. 2020.
Kao samohrana majka dvoje djece ne mozes se probuditi da svskodbevno ne vodis brigu o zdravlju sebe i djece.Svi Vasi proizvodi kohr mozemo nabaviti su tu za nas...za nase potrebe,djelatnici potpomazu savjetima,upucuju na ispravno.Svakodnevno vasa briga i dostupnost za savjet,uputu i proizvodi dostupni znace za mene zadrava djeca i zdrava majka.Hvala Vam.
Marina Rušec - 09. 2020.
Najbolja ljekarna usluzni djelatniki koji se potrude sa savjetima i nadu nacin da pomognu,i svaki ljek koji trebas ako ga trenutno neama u roku 24 sata cak i prije nabave. Samo tako dalje 👏
Marijana Sumić - 09. 2020.
Super ste!
Matea Kuveždić - 09. 2020.
Odlični proizvodi
Josephina Zebic - 09. 2020.
Odlični proizvodi i divnih nagradnih igara! Svaka čast na angažmanu!
Maja Vuković - 09. 2020.
Masu puta kupila prezadovoljna uvijek neki poklonćići stignu uz paket. Vaš sam vjerni kupac Lp
Josipa Frajt - 09. 2020.
savršeni proizvodi i kozmetika🔝😍🤗❤
Dubravka Golubić - 07. 2020.
Uslužno osoblje volim kupovati u Vašim ljekarnama u Varaždinu,Kučanu,Turčinu sve pohvale
Josipa Frajt - 07. 2020.
Čista desetka🥰🤗❤
Mira Delić - 07. 2020.
Super proizvodi 👍 Svaka čast na nagradnim igrama,dobro su došli u svaki dom