Ovaj proizvod možete platiti:

 • kreditnim karticama
 • gotovinom prilikom preuzimanja
 • virmanski/općom uplatnicom
 • internet bankarstvom
Šifra: C015833

Brand: MULTI-GYN

67,00 kn
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners 2 - 6 rata

Discover jednokratno

DinaCard jednokratno

Mastercard 2 - 3 rate (iznad 500kn) za kartice od Zagrebačke banke: MasterCard gold, MasterCard go! i MasterCard platinum

VISA 2 - 3 rate (iznad 500kn) za kartice Zagrebačke banke: VISA Business i VISA Avenue Mall

VISA Inspire PBZ - do 3 rate neovisno o iznosu

Maestro PBZ - do 3 rate neovisno o iznosu

Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn Rok isporuke 2-5 radnih dana

Kategorija: Intimno zdravlje

OPIS PROIZVODA : Aktivni gel za vaginalnu sluznicu koji sprječava bakterijske vaginoze i ublažava ostale vaginalne smetnje

 • Djelatna tvar: galaktoarabian krospolimer poluglukuronske kiseline (bioaktivni polisaharid izveden iz Aloe).
 • Ostali sastojci: ekstrakt aloe barbadensis (kondicioner tkiva, kiseli pufer), xantan guma (sredstvo za zgušnjavanje), glicerin i kaprilil glikol kao stabilizatori.
 • Multi-Gyn® Actigel za vanjsku uporabu i uporabu na vaginalnoj sluznici: sprječava bakterijske vaginoze (BV),smanjuje neugodni miris i osjećaj nelagodnosti u vaginalnom području,djelotvoran je za ublažavanje peckanja i nadraženosti,utječe na uklanjanje uobičajenih vaginalnih poteškoća,djeluje protiv gljivica,obnavlja fiziološki pH vaginalne flore,optimizira otpornost tkiva i vaginalne flore.

NAČIN UPOTREBE :

 1. Bakterijske vaginoze - primjenjuje se dva puta dnevno u vremenskom periodu od pet dana.
 2. Prevencija nelagode, mirisa i s time povezanih simptoma - primijeniti jednom svakih tri dana.
 3. Vaginalne smetnje (peckanje, nadraženost, osjetljivost, crvenilo i bolnost) - nanijeti Multi-Gyn® Actigel najmanje jednom dnevno dok simptomi ne nestanu.
 • Vanjska primjena - U slučaju smetnji u vaginalnom području (vulva) Multi-Gyn® Actigel možete nanijeti na zahvaćeno područje i prstima. (Napomena: prije uporabe obvezno temeljito operite ruke!)
 • Unutarnja primjena - Za unutarnju primjenu (sluznica vagine) upotrebljava se poseban aplikator priložen u kutiji s tubom, koji se pričvrsti na vrh otvora. S priloženim aplikatorom gel se primjenjuje unutar vagine, gdje djeluje tijekom dužeg vremena.
 • Nakon uporabe aplikator može ostati pričvršćen na tubi, ali ga treba oprati toplom vodom te na kraju na njega staviti priloženi poklopac kao zaštitu od onečišćenja.
 • Prije uporabe obvezno temeljito operite ruke. Gel se za unutarnju uporabu na sluznici vagine može se primijeniti na isti način kao za vanjsku uporabu, osim što se prst s gelom gurne što dublje u vaginu.
 • U slučaju trudnoće prije uporabe potražiti savjet liječnika.Ne upotrebljavati proizvod nakon isteka roka valjanosti navedenog na pakiranju.U slučaju bilo kakvih nuspojava obavijestiti liječnika ili ljekarnika.

PAKIRANJE : 50 ml gela

Prikaži sve

Komentari

Vaša ocjena

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Drugi su komentirali…
Nema komentara. Budi prvi!