Ovaj proizvod možete platiti:

 • kreditnim karticama
 • gotovinom prilikom preuzimanja
 • virmanski/općom uplatnicom
 • internet bankarstvom
Šifra: C019117

Brand: INTIMINA-ŠVEDSKA

509,15 kn 599,00 kn

Ušteda: 89,85 kn

Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners 2 - 6 rata

Discover jednokratno

DinaCard jednokratno

Mastercard 2 - 3 rate (iznad 500kn) za kartice od Zagrebačke banke: MasterCard gold, MasterCard go! i MasterCard platinum

VISA 2 - 3 rate (iznad 500kn) za kartice Zagrebačke banke: VISA Business i VISA Avenue Mall

VISA Inspire PBZ - do 3 rate neovisno o iznosu

Maestro PBZ - do 3 rate neovisno o iznosu

Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn Rok isporuke 2-5 radnih dana

Kategorija: Intimno zdravlje

OPIS PROIZVODA: KEGEL SMART osobni trener za mišiće zdjeličnog dna.

 • Bilježi snagu mišića zdjelice: Kegelsmart tehnologija dodirnih senzora očitava snagu mišićnih kontrakcija tijekom izvođenja vježbi.
 • Automatski prilagođava razine vježbi: Temeljen na snažnim vibracijama, Kegelsmart određuje razinu vježbanja i automatski prilagođava mišićima svake korisnice.
 • Trening vibracija: Kegelsmart nježnim vibracijama omogućava kontrakciju mišića.

NAČIN UPOTREBE: Upalite ga i umetnite. Stegnite mišiće kad zavibrira. Opustite mišiće kad prestanu vibracije. Uređaj se gasi automatski nakon završetka programa vježbi.

Kegelove vježbe za buduće mame

Trudnoća i porod imaju velik utjecaj na tijelo trudnicete je stoga vrlo važno brinuti se o zdravlju i prije trudnoće i nakon poroda.Dio oporavka od poroda, često zanemareno, je vratiti mišiće u prijašnje stanje, osobito mišiće zdjeličnog dna, a za to ne postoji drugi način nego izvođenje Kegelovih vježbi.

 • Slabost mišića dna zdjelice može dovesti do inkontinencije ili čak prolapsa zdjelice.
 • Hormoni tijekom trudnoće opuste ligamente i omoguće tijelu da se prilagodi bebi koju nosite.
 • Nakon poroda mišići dna zdjelice mogu biti oslabljeni ili oštećeni od guranja, a mišići maternice, grlića maternice i vagine mogu se rastrgati tijekom poroda.
 • U nekim slučajevima, liječnik će možda morati napraviti epiziotomiju kako bi smanjio oštećenja. Sve treba zaliječiti i te je mišiće potrebno ojačati kako bi se izbjegli dugoročni zdravstveni problemi.
 • Kegelove vježbe mogu povećati cirkulaciju krvi u tom području potaknuti zacjeljivanje te omogućuju fleksibilnost novog tkiva. Nažalost gotovo 50% žena ne zna izolirati ispravne mišiće za Kegelove kontrakcije. Upravo zato na postoje pomagala kao što je uređaj KegelSmart™ – najjednostavniji i najpametniji uređaj za izvođenje Kegelovih vježbi iz udobnosti vlastitog doma.

KegelSmart™ uređaj korisnicu vodi kroz vježbe, baš poput osobnog trenera, te pomaže pri jačanju mišića zdjeličnog dna.
U samo 5 minuta vježbanja dnevno, žene napokon sa sigurnošću mogu znati da izvode Kegelove vježbe potpuno ispravno.

 • KegelSmart™ uz pomoć dodirnih senzora prepoznaje snagu mišića zdjeličnog dna, te prema tome postavlja početnu razinu vježbanja i određuje vrstu treninga koji će pružiti najbolje rezultate. 
 • Uređaj prati korisnicu  kroz svaku kontrakciju mišića i omogućuje joj da steže i opušta mišiće dna zdjelice u određenim vremenskim intervalima, bez dodatnog brojanja.
 • Napredak je jednostavno pratiti, budući uređaj bilježi jačinu kontrakcija, od najslabije do veoma jake (1-5) a njegov savršeni dizajn pruža dovoljan otpor mišićima i pomaže korisnicama pri ispravnom izvođenju vježbi.

PAKIRANJE: Proizvod je izrađen od medicinskog silikona, vodootporan, nježan na dodir, omogućava jednostavno izvođenje vježbi, siguran je za korištenje i potpuno prilagođen potrebama svake žene individualno.
Dizajniran uz pomoć INTIMINA™ tima liječnika, koji uključuje ginekologe i stručnjake na području zdjeličnog dna, KegelSmart™ je inovativni uređaj koji će u potpunosti promijeniti živote mnogih žena.

Prikaži sve

Komentari

Vaša ocjena

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Drugi su komentirali…
Nema komentara. Budi prvi!