Ovaj proizvod možete platiti:

  • kreditnim karticama
  • gotovinom prilikom preuzimanja
  • virmanski/općom uplatnicom
  • internet bankarstvom
Šifra: C017117

Brand: DIETPHARM

62,00 kn
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners 2 - 6 rata

Discover jednokratno

DinaCard jednokratno

Mastercard 2 - 3 rate (iznad 500kn) za kartice od Zagrebačke banke: MasterCard gold, MasterCard go! i MasterCard platinum

VISA 2 - 3 rate (iznad 500kn) za kartice Zagrebačke banke: VISA Business i VISA Avenue Mall

VISA Inspire PBZ - do 3 rate neovisno o iznosu

Maestro PBZ - do 3 rate neovisno o iznosu

Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn Rok isporuke 2-5 radnih dana

Kategorija: Poticanje probave, uklanjanje zatvora i nadutosti

OPIS PROIZVODA:  ZA LIJEČENJE POVREMENOG ILI UČESTALOG ZATVORA STOLICE

  • Prašak sadrži biljku Plantago Psylliuma.
  • Psyllium veže na sebe vodu, što za posljedicu ima povećanje volumena stolice te poticanje crijevne peristaaltike; stolica postaje mekša čime se olakšava pražnjenje crijeva. Laxium sadrži i PEG (polietilenglikol), izoosmotsku tvar koja poboljšava učinkovitost Psylliuma. 
  • Psylliumpotiče motalitet crijeva te skraćuje vrijeme prolaska sadržaja kroz crijeva. 
  • Psyllium je indiciran za liječenje povremenog ili učestalog zatvora stolice te u drugim okolnostima u kojima se želi postići lakše pražnjenje crijeva (npr. u slučaju bolne defekacije nakon operacije rektuma, anusa, analnih fisura ili hemeroida).

NAČIN UPOTREBE: Ako Vam liječnik nije drugačije propisao, uzmite doze propisane u ovoj uputi. Ako ne slijedite propisanu uputu proizvod možda neće biti učinkovit. Odrasli: 1 vrećica 2 puta dnevno u razmaku od 12 sati ili 3 puta dnevno svakih 8 sati. Djeca između 6 i 12 godina: 1 vrećica dnevno pod nadzorom liječnika ili prema dozi propisanoj od liječnika. Laxium nije namijenjen djeci mlađoj od 6 godina. Otopite sadržaj jedne vrećice u čaši vode (2 dl), promješajte i popijte cijelu količinu pripremljene otopine. Tijekom primjene Laxiuma uzmite dnevno odgovarajuću količinu vode (6-8 čaša) kako bi se spriječila crijevna opstrukcija. Trajanje liječenja je individualno jer ovisi o težini početnog stanja i odgovora na liječenje. Ako simptomi potraju javite se Vašem liječniku. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu.

KONTRAINDIKACIJE:
Laxium se ne smije koristiti kod bolesnika koji su imali iznenadnu promjenu u radu crijeva koja traje više od 2 tijedna; ne smije se koristiti kod nedijagnosticiranog rektalnog krvarenja, kod bolesnika koji imaju značajno suženje u probavnom sustavu te kod bolesnika kod kojih se zadržava fekalna masa u zadnjem dijelu crijeva ili kod drugih poremećaja koji utječu na motilitet crijeva.

Ne preporučuje se korištenje Laxiuma u slučaju opstrukcije ili perforacije crijeva, ileusa te u slučaju težih upalnih bolesti probavnog sustava kao što su ulcerozni kolitis, toksični megakolon i Crohnova bolest. Nemojte uzimati Laxium ako imate problema s gutanjem ili druge bolesti grla. Ne smije se koristiti u slučaju preosjetljivosti na dijetalne ili pomoćne tvari. Laxium nije namijenjen djeci mlađoj od 6 godina.

PAKIRANJE: 12  VREĆICA ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU

Prikaži sve

Komentari

Vaša ocjena

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Drugi su komentirali…
Nema komentara. Budi prvi!