Ovaj proizvod možete platiti:

  • kreditnim karticama
  • gotovinom prilikom preuzimanja
  • virmanski/općom uplatnicom
  • internet bankarstvom
Šifra: C023058

Brand: YASENKA

50,00 kn
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners 2 - 6 rata

Discover jednokratno

DinaCard jednokratno

Mastercard 2 - 3 rate (iznad 500kn) za kartice od Zagrebačke banke: MasterCard gold, MasterCard go! i MasterCard platinum

VISA 2 - 3 rate (iznad 500kn) za kartice Zagrebačke banke: VISA Business i VISA Avenue Mall

VISA Inspire PBZ - do 3 rate neovisno o iznosu

Maestro PBZ - do 3 rate neovisno o iznosu

Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn Rok isporuke 2-5 radnih dana

Kategorija: Sirupi i sprejevi za grlo

OPIS PROIZVODA: Lenisal Herbal Bijeli sljez JUNIOR

  • Korijen bijelog sljeza bogat je sluznim polisaharidima koji oblažu sluznicu i na taj način smanjuju nadražaj sluznice na kašalj.
  • Yasenka Bijeli sljez sadrži suhi vodeni ekstrakt korijena bijelog sljeza (Althaeae officinalis), biljke koja se tradicionalno koristi za olakšavanje tegoba nadražene sluznice gornjih dišnih puteva praćene suhim neproduktivnim kašljem.

BIJELI SLJEZ

  • Bijeli sljez (Althaea officinalisL., Malvaceae) se u tradicionalnoj europskoj medicini koristi još od antičkih vremena. Najvažnija obilježja biljke mogu se iščitati već iz njezina znanstvenog nazivlja. Naziv roda potječe od grčke riječi althos i znači liječiti, a ime porodice proizlazi iz grčkog malake, što znači mekano. Nadzemni i podzemni biljni dijelovi prvobitno su služili u prehrani, no s vremenom su prepoznata i njihova ljekovita svojstva. Kroz bogatu etnomedicinsku povijest biljka se koristila u liječenju upala dišnog i probavnog sustava te kože. Zanimljivo je da su korijen ili njegov sok dugo bili glavni sastojci popularnih sljezovih kolačića (eng. marshmallow).
  • Bijeli sljez je biljka koja voli vlažna i slana mjesta (eng. marsh – močvara) pa je susrećemo na livadama, obalama rijeka i blizu morske obale. Potječe iz Europe i zapadne Azije, a osim na tom području, danas se uzgaja i u Sjevernoj Americi.

NAČIN UPOTREBE: Bijeli sljez tekući dodatak prehrani, uzima se tri puta na dan, ovisno o dobi, u količini od 5 do 15 ml.

PAKIRANJE: 150ml.

Prikaži sve

Komentari

Vaša ocjena

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Drugi su komentirali…
Nema komentara. Budi prvi!