Skintegra predstavlja spoj najnaprednije funkcionalne kozmeceutike i elegantnog performansa luksuzne kozmetike.

Uz svaki proizvod pronaći ćete opis i detaljnu analizu funkcionalnosti svakog aktivnog sastojka. Formule su nekomedogene te pogodne za osjetljivu i reaktivnu kožu. Proizvodi su više od običnog kozmetičkog proizvod i pripadaju klasi kozmeceutika.

U Skintegrinim formulacijama koriste se klinički dokazani aktivni sastojci u adekvatnim koncentracijama koje zadovoljavaju kriterije najmodernijih saznanja o tretmanu preuranjenog starenja kože, akni, komedona, dispigmentacija i proširenih pora.

Skintegra njeguje potpuno transparentan i edukativan pristup informacijama o sirovinama i gotovim proizvodima. U našim proizvodima pronaći ćete učinkovite koncentracije vitamina C i E, hijaluronske kiseline, mliječne, salicilne i glikolne kiseline, niacinamida, umirujućih komponenti poput d-pantenola, bisabolola i alantoina, te brojnih biljnih ekstrakata kao što su zeleni čaj, sladić, ginseng i ginkgo.

Skintegrine su formulacije hrvatski proizvod. Laboratorijska formulacija, dizajn i proizvodni proces obavlja se u Hrvatskoj, dok je reciklabilna ambalaža njemačkog i talijanskog porijekla.