Caudalie je prirodna linija za njegu lica i tijela, nastala u francuskoj pokrajini Bordeaux, koja je poznata po svojoj dugoj tradiciji uzgoja vinove loze (Vitis vinifera). Osnivači Caudalie brenda su Mathilde i Bertrand Thomas koji su 1995. svoju ljubav u čudesne antioksidativne moći vinove loze i polifenola iz grožđa pretvorili u kozmetičke proizvode koji nisu samo učinkoviti već i prirodni i glamurozni.

Posjeduju vlastiti laboratorij s timom istraživača i formulatora što je rezultiralo s nekoliko značajnih svjetskih patenata. Ekskluzivni patenti i aktivni sastojci su bazirani na ljekovitim ekstraktima vinove loze i grožđa. Osim patentiranih sastojaka, razvili su široku paletu drugih ekskluzivnih aktivnih tvari, koje imaju izuzetnu korist na kožu.

Kozmetički proizvodi nisu testirani na životinjama. Linija Caudalie je spoj znanosti, prirode i glamura. Proizvodi ne sadrže parabene, fenoksietanol, ftalate, mineralna ulja, natrijev lauret sulfat, niti sastojke životinjskog podrijetla. Rade na smanjenju upotrebe konzervansa (Ecocert odobrenje). Odanost okolišu također je u središtu njihove industrijske proizvodnje, te su im pakiranja izrađena od recikliranog papira, te gdje je god moguće koriste recikliranu plastiku ili plastiku biljnog podrijetla.

1 2 3 4