Tvrtka Apipharma d.o.o. je izrasla je iz starog, za ove krajeve, tradicionalnog pčelarsko-medičarskog obrta.Tradicija tvrtke datira iz 1974. godine kada je po prvi puta izlagala svoje proizvode i za to dobila priznanje. Proizvodna lokacija tvrtke smještena je u Našicama. Novi proizvodni pogon izgrađen je zbog povećanja kapaciteta proizvodnje prema svim potrebnim suvremenim zahtjevima dobre proizvođačke prakse za to farmaceutsko područje.

Sve sirovine u tehnologiji izrade proizvoda potječu iz prirodno očuvanog okoliša. Metode proizvodnje su mehaničke ili galenskog tipa čime se isključuje kemijska obrada u želji da se u najvećoj mogućoj mjeri sačuva izvorni prirodni oblik sirovina koje se mogu prepoznati u svakom proizvodu.

Brojna priznanja bila su poticaj za uvođenje ISO 9001, ISO 13485 i HACCP sustava kako bi se dobili još bolji proizvodi u kvaliteti i djelotvornosti izjednačeni s onima dobivenim najsuvremenijim tehnologijama inozemnih tržišta. 

Slogan Apipharme, Ars pharmaceutica mellitus – umijeće proizvodnje lijekova od meda, jasno pokazuje ciljeve tvrtke usmjerene na proizvodnju široke palete prirodnih proizvoda i na visoki stupanj angažiranosti u poboljšanju kvalitete života.

Nema proizvoda