Tvrtka ALPHANOVA Santé sa sjedištem u Provansi, na jugu Francuske, francuska je privatna tvrtka specijalizirana za koncepciju prirodne i biološke kozmetičke njege. 

ALPHANOVA bébé je linija prirodne i organski certificirane kozmetike namijenjena svakodnevnoj njezi kože beba i djece.

ALPHANOVA bébé proizvodi su dermatološki i pedijatrijski testirani, te podliježu strogoj kontroli kvalitete i sigurnosti, od uzgoja biljke preko formuliranja proizvoda, do same proizvodnje.  Kozmetika ne sadrži parabene, PEG-ove, fenoksietanol, SLS, niti umjetne mirise. Svi proizvodi iz ove linije su hipoalergeni te sadrže isključivo ekološke komponente i biljne sastojke bez GMO-a.

Alphanova linija proizvoda za bebe i djecu nudi niz aktivnih zaštita za dječju kožu i osigurava optimalan balans za floru dječje kože. Osim čišćenja i lagane hidratacije, ALPHANOVA bébé proizvodi sadrže i inovativnu prirodnu Alphaprotect formulu za održavanje prirodnog pH kože i zaštitu od vanjskih utjecaja. Alphaprotect potiče razvoj dobrih bakterija, a zaustavlja razvoj patogenih (loših) bakterija. Svojim aktivnim sastojcima stimulira prirodnu zaštitu bebine kože i time je štiti od štetnih mikroba.

ALPHANOVA SANTE linija namijenjena je pratiti žene tijekom njihovog majčinstva.

Proizvodi su prirodnog podrijetla (najmanje 99,3% od formule) i ECOCERT certificirani organski. Stvorene formule obogaćene prirodnim sredstvima za maksimalnu učinkovitost koja udovoljava očekivanjima žena.

Nema proizvoda