Ovaj proizvod možete platiti:

  • kreditnim karticama
  • gotovinom prilikom preuzimanja
  • virmanski/općom uplatnicom
  • internet bankarstvom
Šifra: C009815
64,00 kn
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners 2 - 6 rata

Discover jednokratno

DinaCard jednokratno

Mastercard 2 - 3 rate (iznad 500kn) za kartice od Zagrebačke banke: MasterCard gold, MasterCard go! i MasterCard platinum

VISA 2 - 3 rate (iznad 500kn) za kartice Zagrebačke banke: VISA Business i VISA Avenue Mall

VISA Inspire PBZ - do 3 rate neovisno o iznosu

Maestro PBZ - do 3 rate neovisno o iznosu

Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn Rok isporuke 2-5 radnih dana

Kategorija: Testovi za trudnoću i ovulaciju

 Izuzetno je osjetljiv i otkriva pouzdano nivo hCG pri koncentraciji od samo 10 mlUl/ml, za manje od 5 minuta. Brz i pouzdan preko 99%. Jasan i jednostavan za očitavanje. Rezultat precizan već od prvog dana izostanka očekivane mjesečnice i kod većine žena i nekoliko dana prije mjesečnice otkriva prisutnost hormona trudnoće (hCG). Za primjenu testa ,može se uzeti bilo koji svježe uzeti uzorak (ako je moguće upotrijebiti prvi jutarnji urin, jer je veća koncentracija). Preporučljivo je da se ne konzumira puno tekućine prije pristupanja testiranju (jako razrijeđen urin moze učiniti težim otkrivanje prisutnosti hormona hCG).

NAČIN PRIMJENE:

1. Izvadite test štapić iz metalizirane vrećice. Da biste otkrili absorbantni dio, skinite poklopac i zataknite ga na držalo nazad kako je to prikazano na slici.

2. Uhvatite štapić za mjesto predviđeno za držanje, za absorbantnim dijelom okrenutim prema dole i držite u tom položaju ispod mlaza urina 10 sekundi dok se dobro natopi. Možete postupiti i tako da urin stavite u čistu i suhu posudu ( plastična čašica za jednokratnu primjenu) i test štapić uronite u posudu sa urinom 10 sekundi da se dobro natopi absorbantni dio.

3. Vratite poklopac na mjesto i položite test štapić na ravnu i čistu površinu sa prozorčićima okrenutim prema gore. Pričekajte 3 minute prije nego pristupite očitavanju rezultata. Nikada ne čekajte više od 10 minuta da biste očitali rezultat.

4. Interpretirajte rezultat u skladu sa priloženom uputom.

SADRŽAJ: 1 test štapić za uzorak urina

Prikaži sve

Komentari

Vaša ocjena

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Drugi su komentirali…
Nema komentara. Budi prvi!