Ovaj proizvod možete platiti:

  • kreditnim karticama
  • gotovinom prilikom preuzimanja
  • virmanski/općom uplatnicom
  • internet bankarstvom
Šifra: C002975
160,50 kn
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners 2 - 6 rata

Discover jednokratno

DinaCard jednokratno

Mastercard 2 - 3 rate (iznad 500kn) za kartice od Zagrebačke banke: MasterCard gold, MasterCard go! i MasterCard platinum

VISA 2 - 3 rate (iznad 500kn) za kartice Zagrebačke banke: VISA Business i VISA Avenue Mall

VISA Inspire PBZ - do 3 rate neovisno o iznosu

Maestro PBZ - do 3 rate neovisno o iznosu

Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn Rok isporuke 2-5 radnih dana

Kategorija: Testovi za trudnoću i ovulaciju

OPIS PROIZVODA: Određuje razinu LH u urinu već 24 h prije ovulacije. Idealan za žene koje pokušavaju zatrudnjeti ili zbog indikacije prate ovulaciju. 

Luteinizirajući hormon (LH) je hormon hipofize koji svojim djelovanjem izaziva sazrijevanje jajne stanice i ovulaciju. Tijekom menstrualnog cikusa, izlučuje se vrlo mala količina luteinizirajućeg hormona, ali u sredini ciklusa dolazi do naglog porasta njegove koncentracije. Ovaj porast nazvan „LH-pik“ pokrenuti će ovulaciju u roku od 24 do 36 sati, a jajna stanica je oplodiva tijekom 12 do 24 sata nakon njenog oslobađanja. Upravo ovo razdoblje je najpogodnije za začeće.

Clearblue digitalni ovulacijski test za urin, vodećeg svjetskog proizvođača testova za trudnoću i fertilizaciju najučinkovitiji je test koji povećava mogućnost začeća. Točnost mu je veća od 99% i jedini je test s digitalnim zaslonom koji daje točan rezultat u 3 sekunde.

NAČIN UPOTREBE: Trajanje menstrualnog ciklusa je broj dana od prvog dana prethodne do prvog dana tekuće mjesečnice. Ako je trajanje ciklusa nepravilno, treba računati prema najkraćem od svih ciklusa zadnja 3 mjeseca. Porast koncentracije LH traje 1-3 dana. Vjerojatnost ovulacije najveća je od 24-36 sati nakon početka porasta koncentracije LH. Da biste povećali vjerojatnost začeća preporučuje se imati spolne odnose tijekom dva dana koji slijede nakon otkrivenog LH- pika. Utvrđivanje ovulacije ponekad može trajati i 6- 10 dana.

Negativni rezultat tj. neotkrivanje LH –pika može se tumačiti kao tehička greška pri izvođenju testa (testiranje izvedeno prerano ili prekasno), preniska koncentracija LH da bi se mogla detektirati ili izostanak porasta koncentracije LH (izostanak ovulacije). U ovakvim slučajevima najbolje je ponoviti testiranje u sljedećem ciklusu, te u slučaju istih rezultata nikako ne zaključivati prerano, već potražiti savjet liječnika.

PAKIRANJE: Test se sastoji od aparatića i deset testnih štapića , koji su dovoljni za testiranje u jednom menstrualnom ciklusu.

Prikaži sve

Komentari

Vaša ocjena

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Drugi su komentirali…
Nema komentara. Budi prvi!