Ovaj proizvod možete platiti:

  • kreditnim karticama
  • gotovinom prilikom preuzimanja
  • virmanski/općom uplatnicom
  • internet bankarstvom
Šifra: C002926

Brand: AKTIVAL

199,00 kn
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners 2 - 6 rata

Discover jednokratno

DinaCard jednokratno

Mastercard 2 - 3 rate (iznad 500kn) za kartice od Zagrebačke banke: MasterCard gold, MasterCard go! i MasterCard platinum

VISA 2 - 3 rate (iznad 500kn) za kartice Zagrebačke banke: VISA Business i VISA Avenue Mall

VISA Inspire PBZ - do 3 rate neovisno o iznosu

Maestro PBZ - do 3 rate neovisno o iznosu

Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn Rok isporuke 2-5 radnih dana

Kategorija: ANTIOKSIDANSI

OPIS PROIZVODA:

ASTAVAL je dodatak prehrani koji sadrži astaksantin iz mikroalge Haematococcus Pluvialis te vitamine C i E prirodnog podrijetla. Astaksantin je snažni, prirodni antioksidans višestruko jačeg djelovanja u odnosu na druge antioksidanse.
Oksidacijska aktivnost astaksantina je oko 10 puta veća u odnosu na druge karotenoide i čak do 500 puta veća u odnosu na vitamin E! Najzastupljeniji je karotenoidni pigment pronađen u morskim ribama i školjkama - nosioc je crvene boje u npr. lososu, škampima i jastogu. 
Zbog izuzetnog antioksidacijskog djelovanja, astaksantin pruža izvrsnu zaštitu tijelu od štetnog utjecaja slobodnih radikala. To se prvenstveno očituje na zdravlju kože - astaksantin štiti kožu od štetnog djelovanja UV zračenja pa značajno smanjuje pojavu crvenila i opeklina, kao i alergija povezanih s izlaganjem suncu. Također štiti kožu od starenja i pojave bora, kao i od pojave tumora kože. Sve više studija potvrđuje snažno djelovanje astaksantina i njegovom pozitivnom djelovanju na zdravlje: štiti oči od fotoksidacije i degenerativnih promjena, snižava količinu LDL-a („loš“ kolesterol) i povećava količinu HDL-a („dobar“ kolesterol) u krvi, povećava izdržljivost kod naporne fizičke aktivnosti, pokazuje antikancerogeno djelovanje, jača imunološki sustav, povoljno djeluje na čir želuca povezan s bakterijom Helicobacter pylori, itd. Vitamini C i E su dobro poznati antioksidansi. 
Alergija uzrokovanih sunčevim djelovanjem
Kod izlaganja kemikalijama i zagađenju
Kod izlaganja suncu (UV zračenje)
Kod stresa
Pušačima
Za ljepotu kože (poboljšava elastičnost, smanjuje bore i daje joj vlažnost.

Prikaži sve

Komentari

Vaša ocjena

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Drugi su komentirali…
Nema komentara. Budi prvi!