Ovaj proizvod možete platiti:

  • kreditnim karticama
  • gotovinom prilikom preuzimanja
  • virmanski/općom uplatnicom
  • internet bankarstvom
Šifra: C001310

Brand: AVENT

999,90 kn
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners 2 - 6 rata

Discover jednokratno

DinaCard jednokratno

Mastercard 2 - 3 rate (iznad 500kn) za kartice od Zagrebačke banke: MasterCard gold, MasterCard go! i MasterCard platinum

VISA 2 - 3 rate (iznad 500kn) za kartice Zagrebačke banke: VISA Business i VISA Avenue Mall

VISA Inspire PBZ - do 3 rate neovisno o iznosu

Maestro PBZ - do 3 rate neovisno o iznosu

Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn Rok isporuke 2-5 radnih dana

Kategorija: Dojenje

OPIS PROIZVODA: Kada se osjećate udobno i opušteno, vaše mlijeko lakše teče. Zato smo stvorili dosad
najudobniju električnu prsnu izdajalicu. Sjednite udobno, bez potrebe za naginjanjem prema naprijed i prepustite našoj jedinstvenoj masažnoj prevlaci da potakne protok mlijeka.

  • Sjedite udobnije, bez potrebe za naginjanjem prema naprijed. Električna prsna izdajalica NATURAL ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mlijeka izravno iz dojke u bočicu, čak i kada sjedite uspravno. To znači da prilikom izdajanja možete udobnije sjediti i ne morate se naginjati naprijed kako bi mlijeko završilo u bočici. Kada udobno 
  • Jednostavno možete kombinirati dojenje i hranjenje iz bočice. NATURAL sisač oblikovan kao dojka, potiče prirodno zahvaćanje slično kao i kod dojenja, olakšavajući kombinaciju dojenja i hranjenja bočicom.
  • Jednostavno korištenje, spremanje i prijenos. Električna prsna izdajalica, NATURAL ima kompaktan dizajn koji olakšava njezino postavljanje. Malena lagana baza omogućuje udobno držanje i potpunu kontrolu izdajanja mlijeka, te osigurava jednostavno spremanje i prijenos. Lagana upotreba van kuće omogućena je korištenjem baterija.
  • Kompatibilnost s drugim proizvodima za hranjenje iz našeg asortimana. Ova prsna izdajalica može se kombinirati s drugim proizvodima za hranjenje iz linije Philips AVENT, uključujući bočice i posudice za mlijeko iz linije Classic. Philips AVENT nudi i asortiman dodatne opreme za njegu dojki koji će vam pomoći da dojite duže i udobnije.
  • Čišćenje je lako zahvaljujući malom broju zasebnih dijelova. Svi dijelovi, osim električnih, mogu se prati u stroju za pranje posuđa.
  • Jednostavno ručno upravljanje. Električna izdajalica, NATURAL idealna je ako često izdajate mlijeko i cijenite kompaktnost.Njome se lako može rukovati jednom rukom.


 

Prikaži sve

Komentari

Vaša ocjena

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Drugi su komentirali…
Nema komentara. Budi prvi!