Ovaj proizvod možete platiti:

  • kreditnim karticama
  • gotovinom prilikom preuzimanja
  • virmanski/općom uplatnicom
  • internet bankarstvom
Šifra: C001310

Brand: Avent

1.144,80 kn
Plaćanje na rate

 

                                 DINERS - jednokratno ili 2-6 rata.
                                 MAESTRO - jednokratno ili na rate
                                 MASTERCARD - jednokratno ili na rate  
                                 VISA PREMUIUM - jednokratno ili 2-6 rata.
                                 VISA - jednokratno ili na rate  
                                 DISCOVERCARD - jednokratno

 

 

Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn Rok isporuke 2-5 radnih dana

Kategorija: Dojenje

OPIS PROIZVODA: Kada se osjećate udobno i opušteno, vaše mlijeko lakše teče. Zato smo stvorili dosad
najudobniju električnu prsnu izdajalicu. Sjednite udobno, bez potrebe za naginjanjem prema naprijed i prepustite našoj jedinstvenoj masažnoj prevlaci da potakne protok mlijeka.

  • Sjedite udobnije, bez potrebe za naginjanjem prema naprijed. Električna prsna izdajalica NATURAL ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mlijeka izravno iz dojke u bočicu, čak i kada sjedite uspravno. To znači da prilikom izdajanja možete udobnije sjediti i ne morate se naginjati naprijed kako bi mlijeko završilo u bočici. Kada udobno 
  • Jednostavno možete kombinirati dojenje i hranjenje iz bočice. NATURAL sisač oblikovan kao dojka, potiče prirodno zahvaćanje slično kao i kod dojenja, olakšavajući kombinaciju dojenja i hranjenja bočicom.
  • Jednostavno korištenje, spremanje i prijenos. Električna prsna izdajalica, NATURAL ima kompaktan dizajn koji olakšava njezino postavljanje. Malena lagana baza omogućuje udobno držanje i potpunu kontrolu izdajanja mlijeka, te osigurava jednostavno spremanje i prijenos. Lagana upotreba van kuće omogućena je korištenjem baterija.
  • Kompatibilnost s drugim proizvodima za hranjenje iz našeg asortimana. Ova prsna izdajalica može se kombinirati s drugim proizvodima za hranjenje iz linije Philips AVENT, uključujući bočice i posudice za mlijeko iz linije Classic. Philips AVENT nudi i asortiman dodatne opreme za njegu dojki koji će vam pomoći da dojite duže i udobnije.
  • Čišćenje je lako zahvaljujući malom broju zasebnih dijelova. Svi dijelovi, osim električnih, mogu se prati u stroju za pranje posuđa.
  • Jednostavno ručno upravljanje. Električna izdajalica, NATURAL idealna je ako često izdajate mlijeko i cijenite kompaktnost.Njome se lako može rukovati jednom rukom.


 

Prikaži sve

Recenzije

Vaša ocjena

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vašu recenziju.
Recenizije drugih …
Nema još recenzija. Budi prvi!