KAKO POMOĆI "ZIMSKOJ" SUHOJ KOŽI?

Pomoć za suhu kožu kod djece i odraslih

Sa hladnim danima krenuli su problemi sa suhom kožom zbog isušujućeg efekta u grijanim prostorijama i nemilosrdne zimske klime. Uočavate pojave poput suhe kože na nogama, suhe ruke koje zatežu, suho lice koje crveni i peče kod nanošenja uobičajenih kozmetičkih pripravka. Potrebno je odmah reagirati jer vlaga se neće sama po sebi vratiti u kožu, nego će nastaviti izlaziti iz kože uz sve veće iritacije i oštećenja na koži.

Saznaj više

7 ZLATNIH PRAVILA KAKO ZDRAVO UŽIVATI U SUNCU

Ljeto je vrijeme za odmor i uživanje. Volimo sunce ali za bezbrižan odmor potrebno je pripremiti se.
Sunce ljeti vrlo lako opeče. Opeklo me, i to samo po leđima. Nisam se držala savjeta o ne izlaganju suncu od 11 do 16 sati, niti sam detaljno namazala tijelo kremom za zaštitu od sunca.  Sada se držim 7 zlatnih pravila za zdravo uživanje na suncu koja glase:

Saznaj više

TAJNA LJEPOTE

Tajna ljepote je u zdravoj i blistavoj koži lica. Prava ljepotica nije žena koja nosi puno šminke na licu već ona sa zdravim, održavanim i prirodno lijepim licem.

Saznaj više

RECITE ZBOGOM MASNOM SJAJU

La Roche- Posay, stručnjak za osjetljivu kožu, predstavlja Vam svoj novitet a to je proizvod Serozinc astrigentni tonik u spreju za masnu i problematičnu kožu, koji je dopuna Effaclar liniji za njegu lica.

Saznaj više

VODENE KOZICE

 

Vodene kozice ili varicella je blaga akutna, sistemska infekcija najčešće dječje dobi koju uzrokuje virus varicella-zoster.

Saznaj više

NUTRIKOZMETIKA – LJEPOTA IZNUTRA

NUTRIKOZMETIKA – LJEPOTA IZNUTRA

Zdrava koža je u modi. Danas se manje usredotočujemo na prekrivanje nedostataka na koži, bitnije nam je da nam koža prirodno izgleda bolje. Želimo biti zdraviji a da ujedno budemo i ljepši. Užurban način života, stres, unos neadekvatne i jednolične prehrane kojoj manjkaju antioksidansi, minerali, vitamini i ostali esencijalni nutrijenti, onečišćen okoliš, izloženost suncu i pušenje uvelike utječu na naše zdravlje i izgled naše kože.

Saznaj više

Nova generacija četkica za zube!

U znanosti, efekt takvog čišćenja naziva se hidrodinamičnim efektom sonične četkice za zube. Zahvaljujući tome, ona čisti učinkovitije i uklanja ogroman broj bakterija plaka, čime pruža dugoročno očuvanje zdravlja zuba i desni.

Saznaj više

Njega tijela u trudnoći i tijekom dojenja

Koža je naš najveći organ koji je zaštita od utjecaja okoliša, ima važnu ulogu u izmjeni tvari i odrzavanju imuniteta. Koža je pokrovni organ koji štiti ali isto tako apsorbira u organizam sve što na nju stavimo.

Saznaj više