Objavljeno: 01.07.2019

O Skintegra kozmetici

Skintegra predstavlja spoj najnaprednije funkcionalne kozmeceutike i elegantnog performansa luksuzne kozmetike.

Uz svaki proizvod pronaći ćete opis i detaljnu analizu funkcionalnosti svakog aktivnog sastojka. Formule su nekomedogene te pogodne za osjetljivu i reaktivnu kožu.

Proizvodi su više od običnog kozmetičkog proizvod i pripadaju klasi kozmeceutika.

U Skintegrinim formulacijama koriste se klinički dokazani aktivni sastojci u adekvatnim koncentracijama koje zadovoljavaju kriterije najmodernijih saznanja o tretmanu preuranjenog starenja kože, akni, komedona, dispigmentacija i proširenih pora.

Skintegra njeguje potpuno transparentan i edukativan pristup informacijama o sirovinama i gotovim proizvodima. U našim proizvodima pronaći ćete učinkovite koncentracije vitamina C i E, hijaluronske kiseline, mliječne, salicilne i glikolne kiseline, niacinamida, umirujućih komponenti poput d-pantenola, bisabolola i alantoina, te brojnih biljnih ekstrakata kao što su zeleni čaj, sladić, ginseng i ginkgo.

Skintegrine su formulacije hrvatski proizvod. Laboratorijska formulacija, dizajn i proizvodni proces obavlja se u Hrvatskoj, dok je reciklabilna ambalaža njemačkog i talijanskog porijekla.

Proizvodi nisu ni u jednom stadiju proizvodnje  testirani na životinjama već isključivo na ljudima, odnosno dobrovoljcima. Skintegra se obvezuje da u njezino ime treće strane nikada neće vršiti ispitivanja na životinjama, te da se sve sirovine dobavljaju iz Europske Unije i Švicarske gdje je, sukladno zakonu iz 2013., izrijekom zabranjeno provoditi testiranje na životinjama.

 

PROIZVODE MOŽETE NARUČITI NA:

https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/?search_q=skintegra

Recenzije

Vaša ocjena

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vašu recenziju.
Recenizije drugih …
Nema još recenzija. Budi prvi!