Objavljeno: 22.04.2016

NOVEXPERT - 100% MEDICINSKA UČINKOVITOST 0% KEMIJSKIH SUPSTANCI

Novexpert je francuski brand koji se može pohvaliti inovativnim pristupom njezi kože, iako je vrlo mlad brand, koji postavlja nove granice i trendove . Trenutačno je jedina kozmetička linija koja je 100% prirodna i gdje je to jasno i naznačeno na pakiranju. To znači da ima 0% konzervansa uključujući i one dozvoljene koji se nalazi na europskoj listi dozvoljenih konzervansa. Ne sadrži eterična ulja niti alkohol. 

Novexpert kozmetička njega podijeljena je u 2 osnovne linije: Linija za prevenciju starenja i njegu i Anti-age medicinska njega.

NOVEXPERT ANTI-AGING LINIJA namijenjena je ženama i muškarcima od 30-te godine života. Sprječava i ispravlja posljedice fotostarenja. Ovisno o tipu kože, u novexpert Anti-Aging liniji možete naći kremu namijenjenu suhoj ili fluid namjenjen mješovitoj koži. Novexpertova istraživanja kazuju da se korištenjem krema iz Anti-Aging linije stanice kože pomlađuju za 11 godina, a bore se smanjuju za 38%.
Hijaluronska kiselina koju koristi Novexpert je također dobivena prirodnim putem kao rezultat suvremenih biotehnoloških procesa. Proizvode je bakterije fermenata mliječne kiseline na podlozi od pšenice bez dodatka ikakvih kemijskih supstanci. Sve formulacije novexpert su 100% biorazgradive.

BOOSTER serum  hijaluronske kiseline sadrži 1,6 % ČISTE hijaluronske kiseline koja je 100% prirodnog podrijetla, što ju čini 71% hijaluronskim gelom. Jedinstveni je punjač bora sa trenutno najvećom koncentracijom čiste hijaluronske kiseline na svijetu koja odgovara koncentraciji od 20 injekcija hijaluronske kiseline. Sastoji se od 4 različite veličine molekula HA sa 4 različita djelovanja na i ispod površine kože.

BOOSTER serum s Vitaminom C - nova formula iz Novexpertovih laboratorija.
Ultra koncentracija 25% stabilnog vitamina C s 2 različite molekule stabilnog vitamina C
Vitaminsko osvježenje za kožu koje kombinira francuski i japanski vitamin C sadrži nevjerojatno visoku koncentraciju vitamina C, zahvaljujući patentima kuće Novexpert, zadržava stabilnost i nekoliko mjeseci nakon otvaranja. Booster serum s vitaminom C na taj način dugotrajno hrani kožu, vraća joj sjaj i ima superioran anti-age učinak jer djeluje na sintezu kolagena.

BOOSTER serum sa 5 omega masnim kiselinama
Serum sadrži svih 5 omega koje postoje: 3,6,9,5 i 7, 100% prirodnog podrijetla, sa 0% konzervansa, a omege 100% čistoće dobivene su hladnim prešanjem. Serum pruža anti-aging njegu za intenzivno hranjenje kože, a idealan je i kao dopunska njega nakon izlaganja suncu. Može se koristiti samostalno, prije kreme ili maske, a može se koristiti i na način da pomiješate par kapi s kremom.

 

Recenzije

Vaša ocjena

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vašu recenziju.
Recenizije drugih …
Nema još recenzija. Budi prvi!