Objavljeno: 20.09.2017

U vrijeme kada je sve užurbano i stresno, ponekad je nužno zaustaviti vrijeme i učiniti nešto dobro za zdravlje svoje kože.

Uz novi Yasenka Skinagecollagen advanced 5000  proizvod koji proizveden u Vukovaru, a sadrži hidrolizirani Naticol kolagen, hijaluronsku kiselinu, resveratrol i vitamin C moguće je zaustaviti vrijeme svaki dan te time usporiti proces starenja.

Kombinacija visoke koncentracije kolagena, hijaluronske kiseline i resveratrola hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena. Sinergija svih komponenti utječe na elastičnost i zategnutost kože, čvršće nokte te sjajnu kosu.

Starenjem se smanjuje sposobnost tijela da proizvede kolagen i hijaluronsku kiselinu, što dovodi do smanjenja elastičnosti i gipkosti kože te u konačnici rezultira nastankom bora.

Uzimanjem proizvoda Yasenka Skinagecollagen advanced osigurano je dodat­no unošenje kolagena i hijaluronske kiseline u tijelo.
Naticol hidrolizirani kolagen klinički dokazano djeluje na „anti-age“ proces, potiče sintezu kolagena i smanjuje vidljivost bora.

  • Visoka koncentracija hijaluronske kiseline hidratizira i hrani kožu, a resveratrol i vitamin C štite kožu od vanjskih utjecaja te opskrbljuju stanice energijom.
  • SkinageCollagen Advanced dolazi u tekućem obliku u bočici od 500 ml, što osigurava bržu apsorpci­ju i veću iskoristivost te dugoročno doprinosi ljepoti kože.
  • Ugodan okus naranče osvježava dan i postaje nezaobilazan dio svakodnevice. 
  • Yasenka SkinageCollagen Advenced- hrvatska kvaliteta koja brine za zdravlje i ljepotu kože.

Proizvod je dostupan u Ljekarnama SALUS i ostvarite 10% POPUSTA CIJELI 9. MJESEC i na našem WEB SHOPU.

http://ljekarnaonline.hr/proizvodi/?search_q=YASENKA

 

Recenzije

Vaša ocjena

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vašu recenziju.
Recenizije drugih …
Nema još recenzija. Budi prvi!