Moj račun
0
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 €
Pregled košarice
Do besplatne dostave nedostaje vam 40,00 €

Nudimo vam besplatno savjetovanje, kontakirajte nas pozivom ili putem emaila.

099 206 3320 042 206 332 [email protected]
Početna Blog Savjeti RECITE ZBOGOM MASNOM SJAJU

Recite zbogom masnom sjaju!

26.10.2017.

La Roche- Posay, stručnjak za osjetljivu kožu, predstavlja Vam svoj novitet a to je proizvod Serozinc astrigentni tonik u spreju za masnu i problematičnu kožu, koji je dopuna Effaclar liniji za njegu lica.

Kome je ovaj proizvod namjenjen?

Ovaj proizvod je jedinstveno rješenje osobama koje imaju problem s masnom i aknama sklonom kožom  u borbi protiv masnog sjaja, nepravilnosti i proširenih pora u obliku spreja.  

U čemu je njegova posebnost?

Proizvod je obogaćen cinkovim sulfatom, aktivnim sastojkom koji je u dermokozmetici dugo poznat po svojim svojstvima regulacije sebuma i matiranja kože. Zbog svoje efikasnosti pročišćujućeg, umirujućeg i matirajućeg djelovanja cink je jedan od omiljenih kozmetičkih sastojaka.
Sadrži minimalno sastojaka. Sastav: Aqua, Sodium chloride, Zinc sulfate.
Proizvod je hipoalergen, bez parfema i bez parabena.
Dermatološki i oftalmološki testiran.

Kako se koristi?

Serozinc će se idealno uklopiti u Vašu svakodnevnu njegu masne kože. Koristite ga nakon Effaclar gela za čišćenje kože. Na tako očišćeno lice poprskati Serozinc, a tijekom prskanja zatvorite oči. Ostavite nekoliko minuta da se upije, pa eventualni višak upiti blazinicom. Rutinu završite Effaclar DUO(+) njegom za lice.

Kako djeluje?

Regulira lučenje sebuma, umiruje površinske iritacije na koži i potpomaže njenu obnovu. Njegova efikasnost je klinički dokazana.
Prikladan je zbog svog umirujućeg i nježnog djelovanja i za iritacije nastale brijanjem, ali i za iritacije nježne dječje kože posebno kod pelenskog osipa i vodenih kozica. Serozinc se može koristiti i kao fiksator make-upa, čime se produljuje postojanost make-upa bez ostavljanja osjećaja mokre kože na licu. U tu svrhu proizvod se nanosi nakon nanošenja make- upa, posebno na T-zonu kako bi regulirao lučenje sebuma kroz dan. 

U ljekarnama Salus na trenutačnom popustu od 23.10.- 27.10. na 20% popusta, kao i na našoj stranici web shopa 

http://ljekarnaonline.hr/proizvodi/kozmetika/njega-tijela/osjetljiva-koza-dermatitisi-iritacije-i-suha-koza/lrp-serozinc-150-ml-16414/

Za one koji žele više
Prijavom na Newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. Stručni savjeti magistara farmacije i informacije o nadolazećim akcijama i popustima stižu besplatno na vaš email.
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .
Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Facebook like i podijeli

Facebook share

Facebook gumb share

Twitter

Google analytics

Google ecommerce

Google Tag Manager