Nudimo vam besplatno savjetovanje, kontakirajte nas pozivom ili putem emaila.
099 206 3320 042 206 332 [email protected]Podrška web trgovini: Pon - Pet: 7 do 15 sati
Karakteristika probavne viroze je kronični proljev (dijareja), mučnina, povraćanje, bolovi u želucu, lagano povišena tjelesna temperatura, iscrpljenost i opća slabost.
Karakteristika probavne viroze je kronični proljev (dijareja), mučnina, povraćanje, bolovi u želucu, lagano povišena tjelesna temperatura, iscrpljenost i opća slabost. Za vrijeme probavne viroze treba se držati dijetne prehrane; nemasne juhe (prežgana juha), riža kuhana u slanoj vodi, dvopek, jabuka, banana.
Potrebna je nadoknada tekućine (rehidracijska otopina soli), šipkov čaj. Preporuča se upotreba probiotika koji pomažu održavanju crijevne flore te ublažavaju proljev.
Na tržištu se nalaze u obliku kapsula, pastila te granula i oralnih ampula pogodnih za malu djecu.
Web koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje