Moj račun
0
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 €
Pregled košarice
Do besplatne dostave nedostaje vam 40,00 €

Nudimo vam besplatno savjetovanje, kontakirajte nas pozivom ili putem emaila.

099 206 3320 042 206 332 [email protected]
Početna Blog Savjeti Nova generacija četkica za zube!

Nova generacija četkica za zube!

05.04.2016.

U znanosti, efekt takvog čišćenja naziva se hidrodinamičnim efektom sonične četkice za zube. Zahvaljujući tome, ona čisti učinkovitije i uklanja ogroman broj bakterija plaka, čime pruža dugoročno očuvanje zdravlja zuba i desni.

Svakodnevno smo obasipani informacijama o novim, "revolucionarnim" sredstvima za higijenu zuba i desni, ali u individualnoj higijeni zuba i desni nema velikih pomaka. Dapače, karijesi, upale desni (gingivitis) i parodontalne bolesti među najčešćim su i najraširenijim bolestima današnjice.

Možda mislite da gubitak zuba ili krvarenje iz desni nije tako dramatična stvar, jer suvremena dentalna medicina ima učinkovita i brza rješenja. No, bitno je znati da nepravilna ili nedovoljna higijena zuba i desni utječe na cijeli organizam. Bakterije plaka koje nisu očišćene sa svih zubnih tkiva, putem krvi putuju po cijelom organizmu i dovode do povećanog rizika za nastanak sljedećih ozbiljnih stanja: infarkta, moždanog udara i plućnih bolesti, a kod rodilja do niže porođajne težine novorođenčeta. 

Jedini način da se spriječi upala desni i negativni utjecaji plaka na cijeli organizam je svakodnevno i temeljito čišćenje zubnih naslaga, posebno u teže dostupnim mjestima (rub desni, prostor između zuba). Danas je, uz užurbani način života, provođenje svakodnevne temeljite higijene svih teže dostupnih mjesta u ustima ponekad teško ostvarivo. Ovdje nam u pomoć priskače napredna - sonična tehnologija. 

Sonična tehnologija uzrokuje vibraciju vlakana - kroz pomicanje naprijed i nazad velikom brzinom stvaraju se turbulencije u mješavini sline, vode i zubne paste. Te turbulencije osiguravaju da se plak temeljito odstranjuje s površine zuba i desni, ali također i iz područja koja su vlaknima nedostupna – gdje vlakna uopće ne dosežu (kao što su, primjerice, međuzubni prostori).

Za one koji žele više
Prijavom na Newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. Stručni savjeti magistara farmacije i informacije o nadolazećim akcijama i popustima stižu besplatno na vaš email.
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .
Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Facebook like i podijeli

Facebook share

Facebook gumb share

Twitter

Google analytics

Google ecommerce

Google Tag Manager