Moj račun
0
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 €
Pregled košarice
Do besplatne dostave nedostaje vam 40,00 €

Nudimo vam besplatno savjetovanje, kontakirajte nas pozivom ili putem emaila.

099 206 3320 042 206 332 [email protected]
Početna Blog Savjeti Medelina podrška dojenju

Medelina podrška dojenju

17.11.2015.

Medela je vodeći brend na tržištu proizvoda za podršku dojenju. Svoju stručnost i kvalitetu temelji na dugogodišnjim istraživanjima prirodnog ponašanja bebe i majke tijekom hranjenja. Tako su osmišljeni inovativni proizvodi koji olakšavaju vašu i bebinu svakodnevicu.

Medela je vodeći brend na tržištu proizvoda za podršku dojenju. Svoju stručnost i kvalitetu temelji na dugogodišnjim istraživanjima prirodnog ponašanja bebe i majke tijekom hranjenja. Tako su osmišljeni inovativni proizvodi koji olakšavaju vašu i bebinu svakodnevicu.

Brojne su poznate prednosti dojenja. Majčino mlijeko ne nudi samo hranu nego jača i daje podršku imunološkom sustavu djeteta dok se on sam ne razvije. Brojne su prednosti dojenja i za majku. Smanjuje se rizik od raka dojke i maternice kasnije u životu, smanjuje se rizik osteoporoze, skraćuje postporođajno krvarenje, pomaže da se vratite na svoju veličinu prije trudnoće i mnogo drugih.

Mnoge majke ne mogu hraniti direktno zbog prijevremenog poroda ili jednostavno zbog današnje ubrzane svakodnevice i poslovnih obaveza.

Upravo Medeline izdajalice oponašajući prirodan tijek dojenja pomažu u dinamici života svake majke.

Jedna od Medelinih inovacija je dvofazno izdajanje koje oponaša bebin prirodni ritam sisanja kako bi se u manjem vremenskom periodu izdojilo više mlijeka. Iza kratkih, stimulirajućih pokreta slijede dulji, intenzivniji koji dovode do optimalnog protoka mlijeka.

Medela Swing izdajalica mala je i snažna električna izdajalica idealna za povremeno ili često izdajanje. Pumpica je malena, lagana tako da ju uvijek možete nositi sa sobom. SoftFit štitnik nježno stimulira dojku i omogućava djelotvorno izdajanje. Jednostavna za rukovanje i održavanje. Napajanje je električno ili baterijski.

Kako izabrati izdajalicu?

Mnogobrojne izdajalice u Medelinoj ponudi sigurno će zadovoljiti potrebe svake majke. Prvo se pitajte koliko često ćete trebati izdajati. Koristite li izdajalicu jer se vraćate na posao ili samo za povremeno odvajanje kad nakratko izađete?

Za povremenu upotrebu dovoljna će biti ručna ili jedna izdajalica. Međutim, za redovitu upotrebu, bit će potrebna električna izdajalica ili čak izdajalica koja može izdajati obje dojke istovremeno-dvostruka izdajalica.

Uz pomoć još jedne inovacije iz Medeline kolekcije proizvoda vaše dijete može jesti i odmarati kao da je na prsima.

Beba ima prirodno urođenu tehniku hranjenja, a s Calma bočicom tu tehniku ne mora mijenjati. S Calmom je omogućeno hranjenje djeteta na prsima i na bočicu istovremeno. Jednostavno oblikovano rješenje omogućuje bebi da se redovito odmara i diše te joj tako pomaže zadržavati prirodno stečeno ponašanje pri dojenju koje je naučila hraneći se na prsima.

Za one koji žele više
Prijavom na Newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. Stručni savjeti magistara farmacije i informacije o nadolazećim akcijama i popustima stižu besplatno na vaš email.
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .
Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Facebook like i podijeli

Facebook share

Facebook gumb share

Twitter

Google analytics

Google ecommerce

Google Tag Manager