Moj račun
0
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 €
Pregled košarice
Do besplatne dostave nedostaje vam 40,00 €

Nudimo vam besplatno savjetovanje, kontakirajte nas pozivom ili putem emaila.

099 206 3320 042 206 332 [email protected]
Početna Blog Novosti INOVATIVNA FORMULA ZA LJEPOTU I ZDRAVLJE KOŽE IZNUTRA

Inovativna formula za ljepotu i zdravlje kože iznutra

20.09.2017.

U vrijeme kada je sve užurbano i stresno, ponekad je nužno zaustaviti vrijeme i učiniti nešto dobro za zdravlje svoje kože.

Uz novi Yasenka Skinagecollagen advanced 5000  proizvod koji proizveden u Vukovaru, a sadrži hidrolizirani Naticol kolagen, hijaluronsku kiselinu, resveratrol i vitamin C moguće je zaustaviti vrijeme svaki dan te time usporiti proces starenja.

Kombinacija visoke koncentracije kolagena, hijaluronske kiseline i resveratrola hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena. Sinergija svih komponenti utječe na elastičnost i zategnutost kože, čvršće nokte te sjajnu kosu.

Starenjem se smanjuje sposobnost tijela da proizvede kolagen i hijaluronsku kiselinu, što dovodi do smanjenja elastičnosti i gipkosti kože te u konačnici rezultira nastankom bora.

Uzimanjem proizvoda Yasenka Skinagecollagen advanced osigurano je dodat­no unošenje kolagena i hijaluronske kiseline u tijelo.
Naticol hidrolizirani kolagen klinički dokazano djeluje na „anti-age“ proces, potiče sintezu kolagena i smanjuje vidljivost bora.

  • Visoka koncentracija hijaluronske kiseline hidratizira i hrani kožu, a resveratrol i vitamin C štite kožu od vanjskih utjecaja te opskrbljuju stanice energijom.
  • SkinageCollagen Advanced dolazi u tekućem obliku u bočici od 500 ml, što osigurava bržu apsorpci­ju i veću iskoristivost te dugoročno doprinosi ljepoti kože.
  • Ugodan okus naranče osvježava dan i postaje nezaobilazan dio svakodnevice. 
  • Yasenka SkinageCollagen Advenced- hrvatska kvaliteta koja brine za zdravlje i ljepotu kože.

Proizvod je dostupan u Ljekarnama SALUS i ostvarite 10% POPUSTA CIJELI 9. MJESEC i na našem WEB SHOPU.

http://ljekarnaonline.hr/proizvodi/?search_q=YASENKA

 

Za one koji žele više
Prijavom na Newsletter ostvari 10% popusta na prvu narudžbu. Stručni savjeti magistara farmacije i informacije o nadolazećim akcijama i popustima stižu besplatno na vaš email.
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .
Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Facebook like i podijeli

Facebook share

Facebook gumb share

Twitter

Google analytics

Google ecommerce

Google Tag Manager