Ovaj proizvod možete platiti:

  • kreditnim karticama
  • gotovinom prilikom preuzimanja
  • virmanski/općom uplatnicom
  • internet bankarstvom
Šifra: C020191
19,90 kn
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners 2 - 6 rata

Discover jednokratno

DinaCard jednokratno

Mastercard 2 - 3 rate (iznad 500kn) za kartice od Zagrebačke banke: MasterCard gold, MasterCard go! i MasterCard platinum

VISA 2 - 3 rate (iznad 500kn) za kartice Zagrebačke banke: VISA Business i VISA Avenue Mall

VISA Inspire PBZ - do 3 rate neovisno o iznosu

Maestro PBZ - do 3 rate neovisno o iznosu

Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn Rok isporuke 2-5 radnih dana

Kategorija: Detoksikacija tijela

OPIS PROIZVODA: ALCOVIT Med za detoksikaciju

  • Sadrži prirodni mineralni silikat čija velika apsorpcijska površina veže toksine i alkohol u želucu i tankom crijevu te ograničava njhovu apsorpciju u krvotok. Na taj način Alcovit® Med osjetno smanjuje neželjene učinke prevelike konzumacije alkohola. Alcovit® Med sadrži i fruktozu, voćni šećer koji brzo donosi potrebnu energiju organizmu.
  • Alcovit® Med može se konzumirati prije, tijekom ili nakon konzumacije alkohola kako bi se prevenirali neželjeni učinci alkohola, kao što je mamurluk. Za prevenciju mamurluka preporučuje se uzeti proizvod do odlaska na spavanje. Na taj način smanjuje se količina alkohola apsorbiranog u krvi te se stvara manje acetaldehida, toksičnog metabolita alkohola odgovornog za mamurluk.
  • Kliničko ispitivanje pokazalo je da se oko 60 minuta nakon uzimanja proizvoda Alcovit® Med koncentracija alkohola u krvi smanjuje do 50%. Učinak je dokazan na 8 od 10 osoba.

NAČIN UPOTREBE: Otopiti sadržaj jedne vrećice u 200 ml vode, pažljivo promiješati i odmah popiti. Ako je potrebno, promiješati ponovno.
Preporučena doza je jedna vrećica od 15 g dnevno. Preporučena doza ne smije se prekoračiti. Kontinuirana uporaba ne smije biti dulja od 28 dana, nakon čega je potrebno napraviti stanku od 8 dana.

PAKIRANJE: prah s okusom limet 15g.

Prikaži sve