AminoGenesis kozmetika, koja je u SAD-u izazvala pravu revoluciju u svijetu ljepote, dostupna je i u Hrvatskoj. Aminogenesis proizvode preporuča više od tisuću stručnjaka zbog toga što njeguju kožu, smanjuju različite nepravilnosti i izazove na koži, a prije svega joj vraćaju mladost.

Revolucionarni proizvodi za njegu lica i tijela AminoGenesis ne čine razliku između muškaraca i žena, primjereni su za oboje. Nude potpunu njegu – kožu liječe, njeguju, te joj vraćaju mladenački izgled.

Formula AminoGenesis temelji se na godinama istraživačkog rada američkih stručnjaka, njezina snaga izvire iz 17 visoko pročišćenih aminokiselina prirodnog biljnog izvora. Prednost Aminogenesis proizvoda je njihova univerzalnost, jer su primjereni za sve vrste kože.

Dermatolozi AminoGenesis proizvode preporučuju i osobama s izvanredno osjetljivom ili problematičnom kožom. Olakšavaju ili uklanjaju probleme s kožom kao što su psorijaza, dermatitis, akne, rosacea, isušenost, crvenilo i lišajevi. Hipoalergeni su, ne nadražuju kožu i ne sadrže gluten.

Nema proizvoda