Ovaj proizvod možete platiti:

  • kreditnim karticama
  • gotovinom prilikom preuzimanja
  • virmanski/općom uplatnicom
  • internet bankarstvom
Šifra: C015020

Brand: KVANTUM

220,00 kn
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners 2 - 6 rata

Discover jednokratno

DinaCard jednokratno

Mastercard 2 - 3 rate (iznad 500kn) za kartice od Zagrebačke banke: MasterCard gold, MasterCard go! i MasterCard platinum

VISA 2 - 3 rate (iznad 500kn) za kartice Zagrebačke banke: VISA Business i VISA Avenue Mall

VISA Inspire PBZ - do 3 rate neovisno o iznosu

Maestro PBZ - do 3 rate neovisno o iznosu

Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn Rok isporuke 2-5 radnih dana

Kategorija: Tlakomjeri i manžete

OPIS PROIZVODA: Klasičan tlakomjer visoke kvalitete i preciznosti koji mjeri krotkofljevom metodom. 300 mmHg manometar s emajliranom iglom koja ima sustav za spriječavanje neželjenog zaustavljanja. Uz proizvod je uključen i stetoskop. 

NAČIN PRIMJENE: Postavite manžetu na golu nadlakticu, omotajte s cjevčicom prema dlanu i postavize oznaku za arteriju preko glavne arterije. Rub manžete bi trebao biti otprilike 1.5 do 2.5 cm iznad unutarnje strane lakta. Ako je indeksna linija u rasponu obujma ruke, veličina manžete je prikladna, a u ostalim slučajevima trebate potražiti manžetu drugog obujma. Korištenje manžete ispravne veličine je važno za ispravno mjerenje.

Postavite glavu stetoskopa preko glavne arterije, ispod oznake za arteriju na manžeti. Dok je ventil zatvoren, pritisnite pumpicu i pumpajte do vrijednosti od 20 - 30 mmHg iznad vašeg normalnog tlaka. Otvorite ventil kako bi se manžeta postepeno ispuhala 2-3 mmHg po sekundi. Odaberite pozornost na početak Korotkoffovljeg zvuka za sistolički tlak, ze izostanak zvuka za dijastolički tlak. Nakon što je mjerenje završeno, potpuno otvorite ventil kako biste otpustili preostali zrak iz manžete.

SADRŽAJ: Tlakomjer s manometrom, stetoskop, torba za nošenje i čuvanje uređaja, najlonska manžeta.

Proizvod ima 5 godina jamstva od dana kupnje!

Prikaži sve