Šifra: C007537

Brand: EUCERIN

73,00 kn
Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn

Kategorija: AKCIJSKA PAKIRANJA

OPIS PROIZVODA: Eucerin pH5 ulje za tuširanje je bogato ulje za tuširanje za svakodnevnu uporabu koje pomaže u održavanju prirodnih zaštitnih mehanizama kože i štiti od isušivanja.Aktivira prirodne mehanizme zaštite kože zahvaljujući pH5 enzimskoj zaštiti.

  • Kombinacija pH citratnog pufera i iznimno blagih surfaktanata pomaže u održavanju aktivnosti enzima kože, održavajući njezinu zaštitnu barijeru te sprječava isušivanje kože. pH5 citratni pufer pomaže u vraćanju i stabilizaciji prirodne pH vrijednosti kože, potiče aktivaciju enzima te štiti od iritacija.
  • Intenzivno djelovanje njegujućih lipida kožu čine njegovanom i svilenkasto mekom te je štite od isušivanja čak i nakon čestog tuširanja.
  • Ulje je pH neutralno za kožu. Pogodno je za kožu sklonu alergijama i kožu zahvaćenu alergijama. Mogu ga koristiti odrasle osobe i djeca od 2. godine.

Eucerin pH5 krema za ruke je izrazito blaga i učinkovita krema za ruke koja aktivira prirodne mehanizme zaštite kože za dugotrajnu zaštitu i hidrataciju.

  • Učestalo pranje, promjene u temperaturi i izloženost raznim elementima samo su neki od svakodnevnih razloga zašto ruke mogu postati osjetljive i suhe.
  • Sadrži pH5 enzimsku zaštitu, koja klinički dokazano jača prirodne zaštitne mehanizme iznutra te pomaže u stvaranju ravnoteže pH razine i smanjenju gubitka vlage. Krema je pH neutralna za kožu.

NAČIN UPOTREBE: ULJE ZA TUŠIRANJE: Koristite ulje za tuširanje svakodnevno za održavanje prirodne barijerne funkcije kože.                                    KREMA ZA RUKE: Nanijeti kremu za ruke koliko god često bude potrebno. Umasirati dok se krema u potpunosti ne upije.

PAKIRANJE: Eucerin pH5 ulje za tuširanje 200 ml + gratis Eucerin pH5 krema za ruke.

 

 

 

 

 

 

 

 

Prikaži sve