Šifra: C016302

Brand: BISKA

79,00 kn
Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn

Kategorija: Nepravilnosti, ožiljci i hiperpigmentacije

OPIS PROIZVODA: Jedinstveni proizvod s trostrukim djelovanjem.
Blizny gel pomaže pri smanjenju, posvjetljavanju i izravnavanju ožiljaka. Prisutnost izokvercitina i medvjetke, a također i alantoina u silikonskoj bazi preparata, utječe na ubrzanje regeneracije oštećene strukture kože. Gel zadržava pravilnu razinu vlažnosti kože, ublažava osjećaj napetosti i svrbež. Bez mirisa.

Silikon upotreba silikona u medicini dovela je do preokreta u liječenju ožiljaka. Silikonski gelovi jednostavniji su za primjenu. To je vidljivo na teže dostupnim mjestima na tijelu, na pregibima zglobova i na licu, jer silikon potpomaže ravnomjernije nanošenje gela. Silikon dodatno zaustavlja rast ožiljaka.

Izokvercitin organski spoj biljnog podrijetla iz grupe flavonoida. Ima jaka antioksidativna i antihistaminska svojstva te značajno zaustavlja proliferaciju stanica ne dopuštajući suvišan rast tkiva  u obliku keloida.
Ekstrakt medvjetke (hydrochinon, flavonoidi, voćne kiseline) potiče izravnavanje kože, smanjuje crvenilo te svijetle mrlje i hiperpigmentaciju. Antoin ubrzava regeneraciju kože.

Gel se preporuča kao preparat koji pomaže:
Posvjetljavanju i izravnavanju ožiljaka nastalih nakon traume, akni ili operacije, npr. nakon carskog reza ili mazektomije grudi,smanjuje i izravnava strije.

NAČIN UPOTREBE: 

  • Nanijeti lokalno na ožiljak.
  • Potrebno je nanijeti tanak sloj 2-3 puta dnevno na kožu i lagano utrljati.
  • Ne upotrebljavati na oštećenoj koži.
  • U slučaju iritacije kože potrebno prestati s primjenom preparata.
  • Blizny gel je dermatološki ispitan na pacijentima s postoperativnim i posttraumatskim ožiljcima, ožiljcima - posljedicama opekotina i akni na Odjelu za dermatologiju, venereologiju i alergologiju Medicinskog sveučilišta u Gdanjsku.
Prikaži sve