Šifra: C020188

Brand: YASENKA

150,00 kn 135,00 kn

Ušteda: 15,00 kn

Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn

Kategorija: KOŽA,KOSA, NOKTI

OPIS PROIZVODA: Kombinacija kolagena, hijaluronske kiseline i resveratrola hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

  • Klinički je dokazano da uzimanje 5 g Naticola hidroliziranog morskog kolagena kroz osam tjedana smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.
  • Kolagen je najzastupljenija bjelančevina u našem tijelu i glavna proteinska komponenta kože, kostiju i vezivnog tkiva. Kolagen daje čvrstoću i stabilnost tkivu, a osnovna karakteristika njegovih vlakana je fleksibilnost. Također je bitan za vezanje vode u tkivima.
  • Skinage collagen advanced sadrži u preporučenoj dnevnoj dozi 5 g Naticol hidroliziranog morskog kolagena za koji je klinički dokazano da kroz osam tjedana uzimanja smanjuje pojavu bora i pozitivno utječe na zategnutost kože.
  • Osnovna karakteristika hijaluronske kiseline je sposobnost da koži osigura neophodnu vlažnost.
  • Osim pozitivnog utjecaja na kožu, hijaluronska kiselina ima blagotvoran učinak i na zglobove te je važan sastojak u očnom tkivu, koji je neophodan za normalno funkcioniranje oka.

NAČIN UPOTREBE: Uzeti 50 ml jednom na dan. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Uravnotežena i raznovrsna prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje. Čuvati na temperaturi do 25 °C na suhom mjestu.

PAKIRANJE: 500 ml

Prikaži sve