Ovaj proizvod možete platiti:

  • kreditnim karticama
  • gotovinom prilikom preuzimanja
  • virmanski/općom uplatnicom
  • internet bankarstvom
Šifra: C017398

Brand: NUK

24,50 kn
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners 2 - 6 rata

Discover jednokratno

DinaCard jednokratno

Mastercard 2 - 3 rate (iznad 500kn) za kartice od Zagrebačke banke: MasterCard gold, MasterCard go! i MasterCard platinum

VISA 2 - 3 rate (iznad 500kn) za kartice Zagrebačke banke: VISA Business i VISA Avenue Mall

VISA Inspire PBZ - do 3 rate neovisno o iznosu

Maestro PBZ - do 3 rate neovisno o iznosu

Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn Rok isporuke 2-5 radnih dana

Kategorija: Dude, sisači i prsteni za desni

OPIS PROIZVODA: NUK Duda Varalica Baby Rose BR.2.
NUK dude oblikom podsjećaju na majčinu bradavicu i sasvim pristaju djetotovim ustima. Nuk Air System propušta zrak tako da duda ostaje mekana i čuva prvotni oblik - minimalni rizik za nepravilan rast zubi. Ne perite ju u perilici posuđa i ne sterilizirajte u mikrovalnoj pećnici. Zbog higijenskih razloga dudu prije svake upotrebe potopite u vrelu vodu na 5 minuta, ostavite da se ohladi i zatim iz dude iscijedite preostalu vodu. Očistite prije svake upotrebe. Nikada ne umačite dudu u slatke stvari ili lijekove jer to može uzrokovati zubni karijes kod djece. Zbog sigurnosti i higijene zamijenite dudu nakon jednog ili najviše dva mjeseca upotrebe. Ako se duda zaglavi u ustima, nemojte se prestrašiti; duda je oblikovana tako da je dijete ne može progutati. Oprezno i što nježnije uklonite dudu iz usta.

Upozorenje : Prije svake upotrebe dudu detaljno pregledajte rastezajući u svim smjerovima, te ukoliko uočite oštećenja odmah prestanite sa daljnjom upotrebom. Proizvod čuvati na tamnom mjestu na sobnoj temperaturi.

Prikaži sve