Objavljeno: 11.12.2017

[SALUS DARIVANJE ] 
Kako bi vas i vaše najdraže razveslili i uljepšali vam nadolazeće blagdane pripremili smo prigodni poklon paket kojim ćemo nagraditi čak 10 osoba 
➡️ Do 15.12. lajkajte našu stranicu,

➡️ u komentar napišite koji od proizvoda iz nagradnog poklon paketa bi ste poklonili kome i zašto, a najkreativnije odgovore ćemo nagraditi.
Više o proizvodima iz nagradnog paketa saznajte na:

http://ljekarnaonline.hr/proizvodi/djecji-proizvodi/samolijecenje-beba-i-djece/dermatoloska-linija-djecu/uriage-baby-cold-crema-75ml-10261/

http://ljekarnaonline.hr/proizvodi/kozmetika/njega-lica/anti-age-njega-lica-protiv-bora/filorga-time-filler-maska-15453/

http://ljekarnaonline.hr/proizvodi/dodaci-prehrani/koza-kosa-nokti/merz-spezial-draga60-3911/

 

[SALUS DARIVANJE ] drugi krug :)

Kako bi vas i vaše najdraže razveslili i uljepšali vam nadolazeću Novu godinu pripremili smo prigodni poklon paket kojim ćemo nagraditi čak 5 osoba.
➡️ Do 25.12. lajkajte našu stranicu 
➡️ u komentar napišite zašto želite baš te proizvode iz nagradnog paketa, a najkreativnije odgovore ćemo nagraditi ?

Više o proizvodima iz nagradnog paketa saznajte na:
http://ljekarnaonline.hr/proizvodi/?search_q=c019590
http://ljekarnaonline.hr/proizvodi/?search_q=c017432
http://ljekarnaonline.hr/proizvodi/?search_q=c019649

Trajanje

Natječaj se održava od  18. do 25. prosinca  2017.  Organizator će objaviti 18.12. nagradni zadatak u 8 sati ujutro, a rezultat Nagradnog natječaja bit će objavljen 27.12. u 12 sati na službenoj Facebook stranici Organizator https://web.facebook.com/Ljekarna-Salus-186090218089505/?ref=settings 

 

Pravila nagradnog natječaja “SALUS DARIVANJE”

LJEKARNA SALUS 11.PROSINCA 2017

Organizator

Priređivač nagradnog natječaja je Zdravstvena ustanova Ljekarna Salus sa sjedištem u Varaždinu, Miroslava Krleže 48, u daljem tekstu Organizator.

Trajanje

Natječaj se održava od  11. do 15. prosinca  2017.  Organizator će objaviti 11.12. nagradni zadatak u 8 sati ujutro, a rezultat Nagradnog natječaja bit će objavljen 16.12. u 12 sati na službenoj Facebook stranici Organizator https://web.facebook.com/Ljekarna-Salus-186090218089505/?ref=settings 

Pravo sudjelovanja

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi korisnici društvene mreže Facebook (http://www.facebook.com) koji su državljani i imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj i koji su fanovi stranice Ljekarna Salus. Profil korisnika mora biti u skladu s pravilima Facebooka (https://www.facebook.com/legal/terms).
U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora i ostalih tvrtki uključenih u nagradni natječaj, s užom obitelji. Jedna osoba može samo jednom osvojiti nagradu tijekom trajanja nagradnog natječaja. Nećemo uzimati u obzir osobe koje se prijavljuju pod različitim profilima. Komentari osoba koje se natječu pod pseudonimom, koje nisu punoljetne te koje nam nakon osvajanja nagrade ne pošalju ispravne podatke u inbox neće biti uzete u obzir.

Način sudjelovanja

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je slijediti niže navedene korake:

- lajkajte našu stranicu Ljekarna Salus.

- u komentar ispod objave o nagradnom natječaju odgovoriti na pitanje iz nagradnoga posta.

Odluka o pobjedniku i nagrade
Dobitnike ćemo odabrati po završetku nagradnog natječaja. Dobitnici će biti osobe s najkreatvnijim odgovorom na nagradno pitanje.

Nagrada: Nagradni paket sadrži:

  1. jedno pakiranje FILORGA Time filer maska 23 G
  2. jedno pakiranje MERZ SPEZIAL dražeje 60 komada
  3. jedno pakiranje URIAGE Cold krema za bebe i djecu 75 ml

Dobitnici nemaju pravo zahtijevati drugu nagradu od one koja je navedena u ovim pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, niti se mogu prenijeti na drugu osobu.

Diskvalifikacija

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike i ukloniti komentare ako ih smatra neprijmerenima. Svi sudionici koji su diskvalificirani će biti obaviješteni o diskvalifikaciji putem Facebooka.

Predaja nagrada

Dobitnici su se dužni u roku 24 sata javiti u inbox s podacima: broj mobilnog telefona te ime, prezime i adresa na koju će im nagrada biti poslana GLS dostavnom službom.

Zaštita osobnih podataka

Vaši podaci (ime, prezime, adresa, broj mobilnog telefona) kvalificirani su kao osobni podaci i neće se koristiti ni u kakve druge svrhe, neće se arhivirati niti dijeliti s trećim stranama.

Opći uvjeti

Ovaj natječaj nije ni na koji način sponzoriran, promoviran ili administriran s ili u suradnji s Facebookom. Natjecatelji dijele informacije s organizatorom, ne s Facebookom.